Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest of partij? Workshops van Sarah Raks Studio bieden een bijzondere ervaring, waarin de groep veel fun heeft en de jarige of aanstaande bruid in het zonnetje wordt gezet.

Wij bieden zeer voordelige prijzen omdat u bij ons rechtstreeks boekt zonder tussenpersonen en wij rekening houden met de grootte van de groep.

Buikdansen

Op onze sfeervolle locatie in Amsterdam, Utrecht of Den-Haag of op een locatie naar uw keuze verzorgen wij een 2 uur durende workshop buikdansen. 

Voor iedereen zijn er rinkelende heupsjaals om te gebruiken en een volledig kostuum voor de bruid of jarige. In deze workshop leren deelneemsters de mooiste buikdans bewegingen. Onder het genot van thee en Turkse zoetigheden maken we er samen een geweldig feest van. We eindigen de workshop met een spetterende show van de docent. De bruid of jarige krijgt een cadeautje na afloop.

Vraag vrijblijvend naar prijzen en info.

Bollywood filmdansen

Op onze sfeervolle locatie in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den-Haag of op een locatie naar uw keuze verzorgen wij een 2 uur durende workshop Bollywood filmdansen. 

‘In Bollywood’ is alles betoverend mooi, iedereen is vrolijk, er wordt gezongen en heel veel gedanst! Deze workshop is inspirerend, energiek en verleidelijk. Deelneemsters worden meegenomen in de wonderbaarlijke wereld van Hindi dans en muziek en voelen  zich een echte ster. De workshop bevat de leukste danspassen, heup, schouder -en handbewegingen en natuurlijk ook wat acteerwerk, flirten en verleiden. Onder het genot van Masala Chai thee en Indiase honingkoekjes maken we er samen een geweldig feest van. We eindigen de workshop met een spetterende show van de docent. De bruid of jarige krijgt een cadeautje na afloop.

Vraag vrijblijvend naar prijzen en info.

Henna Art

Op onze sfeervolle locatie in Amsterdam, Utrecht of Den-Haag of op een locatie naar uw keuze verzorgen wij een 2 1/2 uur durende workshop henna art. 

Iedereen krijgt een applicator en henna vloeistof om mee te oefenen. De docent legt de beginselen uit van henna aanbrengen en vertelt daarnaast over de geschiedenis en de symbolische betekenis. Onder het genot van een kop kruidenthee en rustgevende Indiase muziek oefenen de deelneemsters eerst op papier en daarna op elkaar. De bruid of jarige krijgt een extra mooie versiering van de docent.

Vraag vrijblijvend naar prijzen en info.

Combinatie Henna en Dans

Wat dacht je van een inspirerende buikdans of Bollywood filmdansen workshop terwijl de deelneemsters om en om met Henna versierd worden? De versieringen symboliseren geluk en voorspoed voor de aanstaande bruid of jarige en kunnen zowel in Indiase als in Arabische stijl worden aangebracht. Dit arrangement prikkelt de zintuigen, combineert actie met ontspanning en is bovenal inspirerend.

Vraag vrijblijvend naar prijzen en info.

Geluid en licht

Als de workshop op jou locatie plaatsvindt, brengt Sarah kostenloos een goede geluidinstallatie mee van BOSE. Er kan ook worden gezorgd voor een professionele lichtshow. Je hoeft hier dus niet zelf aan te denken. Informeer nu naar de mogelijkheden.