Ontspanningsmassage met essentiële olieën

Massage in Amsterdam Oost

We vragen dagelijks veel van onszelf. Terwijl we onze verantwoordelijkheden nemen en verplichtingen naleven, zijn we onderhevig aan onvoorziene gebeurtenissen. Gevolgen hiervan zijn geestelijke en lichamelijke spanning.

Klassieke massage: Een soepel lijf en een kalme geest

Waneer onze spieren verkrampen kunnen daardoor pijnlijke spierknopen ontstaan. Een goede klassieke massage maakt de spieren weer soepel en zorgt dat afvalstoffen worden afgevoerd.

Onder de huid kan het bindweefsel verkleefd raken met de spieren. Dan ontstaan pijnlijke plekken en stijfheid. De techieken van klassieke massage maken het bindweefsel los en dit zorgt voor een mooie soepele huid met een goede doorbloeding. 

Massages worden standaard gegeven met amandel of druivenpit olie en een ontspannende blend van heerlijk geurende essentiele oliën.

Klassieke massage:
Full body
€70 (2 uur)
Klassieke massage:   
Full body behalve gezicht, buik en billen
€55 (1.5 uur)
Klassieke massage:  
Rug, nek, schouders, armen en handen
€40 (1 uur)

Aromatherapie massage: Een heilzame aanvulling

Aromatherapie is heilzaam voor het zenuwstelsel, immuunsysteem, cardiovasculair systeem, bewegingsapparaat, de huid, luchtwegen, spijsvertering, urinewegen en hormoonhuishouding. Ook als u last heeft van angst, depressie, stress of slaapproblemen kan aromatherapie een heilzame aanvulling op uw massage zijn. 

Planten bevatten van nature stoffen om zich te weren tegen bijvoorbeeld ziektes, schimmels en bacteriën. Deze stoffen bevinden zich in hoge dosis in de essentiële olie. Elke olie heeft een unieke chemische samenstelling. Voor een kilo essentiële olie is soms wel 5000 kilo gedestilleerd plantenmateriaal nodig.

Tijdens een aromatherapie massage bespreken we uw klachten en wordt een persoonlijke compositie van essentiële oliën toegevoegd aan de massage olie. Werkzame stoffen komen via de huid in de bloedbaan terecht. Door inademing komen de stoffen daarnaast direct in het limbische systeem, het hersengebied dat verantwoordelijk is voor onze emoties. 

Aromatherapie:
Inclusief een 30 ml flesje met uw olie om mee te nemen.
€15 (meerprijs)