Buikdansen is spectaculair om te zien en leuk om te doen

Buikdans Lessen Amsterdam 2020

We houden ons aan het corona protocol van de dans vakbond Nederland, welke is goedgekeurd door het RIVM. Daarom kun je veilig meedoen aan de lessen. Op dit moment wordt lesgegeven  in heel kleine groepjes en houden we gepaste afstand. Wie verkoudheid of griepklachten heeft is helaas niet welkom. Je kunt de les inhalen op een later tijdstip. In de dansruimte is veel frisse lucht en bij binnenkomst ontsmetten we onze handen. 

Er zijn het hele jaar door lessen in Amsterdam Oost. Verschillende thema's komen aan bod zoals techniek & coördinatie, drumsolo, improvisatie, bollywood belly dance, classic oriëntal en oriëntal pop. Beginner tot ver gevorderd niveau. Neem contact op voor info en het actuele rooster.  

Ben je nieuwschierig naar buikdansen? Kom vrijblijvend uitproberen in onze gezellige studio in Amsterdam Oost. 

Een student: "Al na enkele lessen werd ik leniger en viel ik af. Mijn conditie is verbeterd dankzij het dansen en ik sport nu weer met plezier. Ik voel me vrouwelijk en vind het niet meer erg om in de spiegel te kijken. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om een proefles te doen, het heeft me in positieve zin veranderd"

Waarom dansen bij Sarah Raks?

Sarah geeft wekelijks buikdans lessen van 1,5 uur in haar sfeervolle ruimte in Amsterdam Oost. De niveau's van de groepjes lopen uiteen van beginner tot ver gevorderd. De groepjes zijn klein, maximaal 6 dames tegelijk. Er wordt op een veilige manier ruimte geboden voor het overwinnen van persoonlijke barrières. Denk aan zelfbeeld, lichaamshouding en lifestyle. 

Buikdans Amsterdam

Over de Buikdans lessen

Sarah Raks Studio is een van de grootste buikdansscholen in Amsterdam. Studenten dansen voornamelijk recreatief maar wie ambitieus is kan doorgroeien. De lessen zijn alleen voor vrouwen en een blote buik hoeft zeker niet. De lessen zijn geschikt voor elke vrouw, met of zonder danservaring, van elke culturele achtergrond en met elk type lichaamsbouw.

Buikdansen kan ook uitermate geschikt zijn om te herstellen na blessures of om te beoefenen tijdens en na de zwangerschap. 

Kenmerkend voor de lessen is de sportieve insteek. Naast dat je een prachtige dansvorm leert, is elke les weer een pittige work out. Wie wekelijks buikdanst hoeft niet meer naar de sportschool!

Hoe, wat, waar?

De lessen van 1.5 uur worden na werktijd gegeven van ma t/m do op een centrale locatie in Amsterdam Oost, op loopafstand van station Muiderpoort. Een proefles kost €15. Neem contact op voor informatie over het actuele rooster, prijzen en het adres.