Buikdansen is spectaculair om te zien en leuk om te doen

Buikdans Lessen Amsterdam 2022

COVID situatie: Op dit moment wordt legegeven in heel kleine groepjes zodat afstand houden mogelijk is. Daarnaast is er veel frisse lucht en het ontsmetten van handen is verplicht. Indien je klachten hebt dien je niet naar de les te komen. Echter kunnen gemiste lessen gemakkelijk worden ingehaald op een ander moment en zo kan iedereen veilig deelnemen. 

Er zijn het hele jaar door lessen in Amsterdam Oost. Verschillende thema's komen aan bod zoals techniek & coördinatie, drumsolo, improvisatie, bollywood belly dance, classic oriëntal en oriëntal pop. Beginner tot ver gevorderd niveau. Neem contact op voor info en het actuele rooster.  

Ben je nieuwschierig naar buikdansen? Kom vrijblijvend uitproberen in onze gezellige studio in Amsterdam Oost. 

Een student: "Al na enkele lessen werd ik leniger en viel ik af. Mijn conditie is verbeterd dankzij het dansen en ik sport nu weer met plezier. Ik voel me vrouwelijk en vind het niet meer erg om in de spiegel te kijken. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om een proefles te doen, het heeft me in positieve zin veranderd"

Waarom dansen bij Sarah Raks?

Sarah geeft wekelijks buikdans lessen van 80 minuten in haar sfeervolle ruimte in Amsterdam Oost. De niveau's van de groepjes lopen uiteen van beginner tot ver gevorderd. De groepjes zijn klein, maximaal 6 dames tegelijk. Er wordt op een veilige manier ruimte geboden voor het overwinnen van persoonlijke barrières. Denk aan zelfbeeld, lichaamshouding en lifestyle. 

Buikdans Amsterdam

Over de Buikdans lessen

Bij Sarah Raks Studio dansen studenten voornamelijk recreatief maar wie ambitieus is kan doorgroeien tot hoog niveau. De lessen zijn alleen voor vrouwen en een blote buik hoeft zeker niet. De lessen zijn geschikt voor elke vrouw, met of zonder danservaring, van elke culturele achtergrond en met elk type lichaamsbouw.

Buikdansen kan ook uitermate geschikt zijn om te herstellen na blessures of om te beoefenen tijdens en na de zwangerschap. 

Kenmerkend voor de lessen is de sportieve insteek. Naast dat je een prachtige dansvorm leert, is elke les weer een pittige work out. Wie wekelijks buikdanst hoeft niet meer naar de sportschool!

Hoe, wat, waar?

De lessen van 75 minuten worden na werktijd gegeven op maandag en dinsdag in Amsterdam Oost, op loopafstand van station Muiderpoort. Een proefles kost €17,50. De reguliere lessen kosten €15. Neem contact op voor informatie over het actuele rooster, en het adres.