Buikdansen is spectaculair om te zien en leuk om te doen

Buikdans Amsterdam 2018/2019

Ben je nieuwschierig naar buikdansen? Maak gebruik van onze aanbieding. Kom een proefles doen en ontvang een gratis munten heupsjaal bij inschrijving voor het komende semester.

Een student: "Al na enkele lessen werd ik leniger en viel ik af. Mijn conditie is verbeterd dankzij het dansen en ik sport nu weer met plezier. Ik voel me vrouwelijk en vind het niet meer erg om in de spiegel te kijken. Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen om een proefles te doen, het heeft me in positieve zin veranderd"

Waarom dansen bij Sarah Raks?

  - Lessen van 1.5 uur
  - Gemiste lessen kunnen worden ingehaald
  - Max 6 personen per les
  - Sfeervolle eigen locatie in Amsterdam Oost
  - Niveau's van beginner tot gevorderd 

Over de Buikdans lessen

Sarah Raks Studio is een van de grootste buikdansscholen in Amsterdam. Studenten dansen voornamelijk recreatief maar wie ambitieus is kan doorgroeien tot professioneel niveau. De lessen zijn alleen voor vrouwen en een blote buik hoeft zeker niet. Groepen met variërende niveaus maken de lessen geschikt voor elke vrouw, met of zonder danservaring, van elke culturele achtergrond. 

Kenmerkend voor de lessen is de sportieve insteek. Naast dat je een prachtige dansvorm leert, is elke les weer een pittige work out. Wie wekelijks buikdanst hoeft niet meer naar de sportschool!

 

Buikdans Amsterdam

Prive les volgen?

Sarah helpt je graag bij het verbeteren van:

- Techniek
- Muzikaliteit
- Choreografie
- Improvisatie
​- Performance

Neem contact op voor meer info. 

Mini proefles 10 minuten

Hoe, wat, waar?

De lessen van 1.5 uur worden na werktijd gegeven van ma t/m do op een centrale locatie in Amsterdam Oost. Een proefles kost €15. Neem contact op voor het actuele rooster, prijzen en het adres.