Buikdansen is spectaculair om te zien en leuk om te doen

Geef je feest een onvergetelijke twist!

Sarah Raks SOLO show of MEZDEKE dans groep

Een goede belly dance act is een cadeautje voor uw gasten en brengt de sfeer naar een hoger niveau. Uw gasten worden door Sarah en/of haar dans groep MEZDEKE in het zonnetje gezet en zijn natuurlijk welkom om mee te dansen. De shows zijn altijd stijlvol, professioneel en geven uw feest een onvergetelijke twist.

Arabische stijl en moderne Bollywood

Naast Arabische muziek gebruikt Sarah ook graag moderne Bollywood nummers of een mix van beide voor Hindoestaanse of Indiase feesten. Alle muziek is vrolijk, up-to-date en natuurlijk lekker up-tempo. De MEZDEKE dansgroep danst natuurlijk op de beroemde, gelijknamige dansmuziek. 

Wilt u iemand in het zonnetje zetten? Neem vrijblijvend contact op!

Sarah komt graag solo of samen met haar MEZDEKE groep uw gasten verrassen op uw bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, bachelor party, in uw club of restaurant. 

Geluid en licht

Als enige danseres in Nederland kan Sarah kostenloos een prachtige P.A. installatie meebrengen van BOSE, beter geluid heeft u zelden gehoord. Er kan daarnaast nog een lichtshow worden neergezet. Hoe beter de randfactoren zijn, hoe beter de show tot z'n recht komt. Informeer nu naar de mogelijkheden. 

Benieuwd naar de prijzen? Neem vrijblijvend contact op!

Multiple Dancers Weddings

Solo Show Wedding

Solo Show Wedding

Testemonials

Chandra: "Sarah verraste mijn broer op zijn verjaardag met een show op de nieuwste Bollywood muziek. Ik zal nooit zijn gezicht vergeten toen ze binnen kwam, we hebben veel gelachen en gedanst."

Mark: "Op ons bedrijfsfeest danste Sarah voor het personeel, wat een spectaculaire bewegingen! Er werd nog lang nagepraat over het feest."

Jamila: "Toen mijn zus en zwager trouwden danste Sarah samen met de live band, na haar act ging iedereen de dansvloer op, het was een onvergetelijk feest."

 

Neem vrijblijvend contact op om de prijslijst te ontvangen.