Een buikdans show is een spectaculair cadeau voor uw gasten

Een buikdanseres of buikdans groep op uw feest?

Op zoek naar de ultieme verrassing voor uw gasten en een flinke dosis 'glamour' op uw feest? Sarah Raks biedt een professionele buikdans show, solo of met collega's samen. Uw gasten worden in het zonnetje gezet en kunnen worden uitgenodigd om mee te dansen. De shows zijn stijlvol en geven uw feest een onvergetelijke oriëntaalse twist.

Arabische, Bollywood en Turkse muziek!

Heeft u een favoriet dansnummer? Geef het door! De shows worden natuurlijk aangepast aan de culturele achtergrond en wensen van het publiek. Arabische, Bollywood of Turkse muziek en natuurlijk altijd de leukste en nieuwste, up-tempo dans hits.

Een solo optreden van Sarah Raks

Met veel passie worden de gasten op uw bruidsfeest, bedrijfsfeest of themafeest geëntertaind. De show is spectaculair, sprookjesachtig en speels. Indien gewenst is er interactie met het publiek op de dansvloer of bij de tafels. 

Op verjaardagsfeesten wordt de jarige op ludieke wijze verrast. De show is verleidelijk met een tikje humor. Leuk voor de jarige en leuk voor de gasten!

Neem contact op voor boekingen of informatie.

Foto: Portret Sarah, 2020.

Sarah Wedding Show 2018

Testemonials

Chandra: "Sarah verraste mijn broer op zijn verjaardag met een show op de nieuwste Bollywood muziek. Ik zal nooit zijn gezicht vergeten toen ze binnen kwam, we hebben veel gelachen en gedanst."

Mark: "Op ons bedrijfsfeest in 1001 nacht thema danste Sarah's groep op voor het personeel, wat een spectaculaire show! Er werd nog lang nagepraat over het feest."

Jamila: "Toen mijn zus en zwager trouwden danste Sarah samen met de live band, na haar openingsnummers ging iedereen de dansvloer op, het was een onvergetelijk feest."

 

Neem vrijblijvend contact op om de prijslijst te ontvangen.